Unplugged Tour 2021 - Milow
Muziek > Concerten
ZATERDAG
22
MEI

Zaterdag 22 mei 2021

Om 20u00

Unplugged Tour 2021 - Milow

Cultuurplein 1

2220 Heist-op-den-Berg

€37.5

Basistarief: 37,50 €

015 25 07 70

In 2021 keert Milow, vijftien jaar na de release van zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’, terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour.

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor het concert van Milow. We houden iedereen op de hoogte van de start van deze ticketverkoop via onze website, nieuwsbrief en sociale media. In 2021 keert Milow, vijftien jaar na de release van zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’, terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour. Zijn laatste album ‘Lean Into Me’ luidde de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Met reeds zes platen op zijn palmares en songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie.

Het is dat de eretitel ‘the hardest working man in show business’ voor eeuwig toegekend is aan James Brown, want hij had net zo goed aan Milow uitgereikt kunnen worden. In 2019 was het exact tien jaar geleden dat Milow doorbrak in Europa. Om dat te vieren trakteerde hij zijn fans begin 2020 in een uitverkochte Lotto Arena op een onvergetelijke liveshow. Sinds zijn doorbraak in 2007 is de singer-songwriter uitgegroeid tot een vaste waarde in Europa. Milow won maar liefst twaalf MIA’s, waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Met zijn album ‘Lean Into Me’ (2019) vertelt Milow een uitermate persoonlijk verhaal. Songs als ‘Lay Your Worry Down’, ‘Laura’s Song’ of ‘Michael Jordan’ - over zijn jeugdheld en de complexe relatie met zijn vader - horen bij de allerbeste songs uit zijn carrière. De plaat brengt de luisteraars dichter bij Milow dan ooit tevoren.

Elke avond zullen naast bekende en minder bekende parels ook een aantal gloednieuwe songs - uit het nog te verschijnen zevende album - de revue passeren. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale luitenants, zanger-gitarist Tom Vanstiphout - die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt - en de fenomenale zangeres Nina Babet, neemt Milow het publiek op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker