Vertel ons je verhaal, mantelzorger (online ontmoetingsgroep)
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 27 oktober 2020 (van 19u30 tot 21u30)

/

Vertel ons je verhaal, mantelzorger (online ontmoetingsgroep)

Prins-Bisschopssingel 75

3500 Hasselt

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Online ontmoetingsgroep

Hoe gaat het met je, mantelzorger? Het minste dat je kan stellen is dat de afgelopen maanden ‘bijzonder’ waren op elk vlak. Niet in het minst voor jou als mantelzorger.
Zorg je voor je partner en was je tijdens Corona haast 24u/24u en 7/7 aan het zorgen? Ben je mantelzorger voor je ouder die in een WZC woont en kon je een hele poos niet op bezoek? Heb je een kind met een speciale zorgnood en moest je noodgedwongen thuis opvang, zorg en misschien ook nog je eigen werk combineren?
We kunnen nog vele voorbeelden aanhalen, wat duidelijk naar boven komt is dat je als mantelzorger onder druk komt te staan als de bestaande hulp- en dienstverlening wegvalt. De stille zorg van vele 1000’en mantelzorgers in Limburg wordt door Samana opgemerkt en gewaardeerd.
We zijn benieuwd naar jouw verhaal als mantelzorger in deze bijzondere periode. Hoe heb jij deze Corona periode als mantelzorger beleefd? Wat liep goed, waar liep je in vast? We geloven dat het ‘delen’ van je verhaal inspirerend kan zijn voor anderen, maar ook kracht en houvast kan genereren voor jezelf. Daarom organiseren we op onderstaande data ontmoetingsmomenten. We brengen verhalen samen, we delen en verbinden.
Doe mee en vertel ons je verhaal!

Na je inschrijving ontvang je van ons een deelnemerslink & alle verdere info, zodat je van thuis makkelijk kan deelnemen aan deze online ontmoetingsgroep.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker