Mobiel Energiehuis komt naar Asse
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Wo 9 juni 2021 - Za 12 juni 2021

/

Mobiel Energiehuis komt naar Asse

Pastinakenstraat

1730 Asse

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het Mobiel Energiehuis van 3Wplus kan je gratis terecht voor advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen.

- Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies, … Je kan er langskomen op .  De geldende coronamaatregelen zullen daarbij worden gerespecteerd.

- Daarnaast kan je een energieaudit aanvragen voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep). Bij een energieaudit onderzoekt een energiedeskundige de hele woning om na te gaan waar het energiezuiniger kan. Nadien krijg je een vlot leesbaar rapport met een overzicht en stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de te verwachten kostprijs ervan en de terugverdientijd.

- Voor wie concrete plannen heeft om energierenovaties uit te voeren door te BENOveren (‘beter renoveren’), is er het BENOvatietraject. Hierbij biedt een renovatiecoach verdere begeleiding bij de renovatie, onder meer door het zoeken van aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De prijs van dit traject zit vervat in de prijs van de energieaudit.

Op vrijdag kan je ook terecht bij de woonconsulent in het Mobiel Energiehuis (zonder afspraak). Zij kan je helpen bij al je vragen rond wonen, premies, huurproblemen, huurcontracten, leegstand en sociaal wonen. Je kan ook een afspraak maken (klik hier voor meer info)

(een afspraak maken is niet nodig)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker