Live Concert - My Deer
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 4 juli 2020 (van 20u00 tot 22u00)

/

Live Concert - My Deer

Berkenrodelei 36

2660 Hoboken (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

MY DEER
Anne Van Hoorick en Steven Hendrickx kennen elkaar al hun hele leven. Ze groeiden op als buren en werden al snel goede vrienden. Hun jonge leven verliep grotendeels parallel: ze doorliepen samen de kleuterschool, ze gingen samen naar de muziekschool en kwamen elkaar later opnieuw tegen in de toneelacademie. Wanneer ze beiden afgestudeerd waren aan de muziekacademie, stond het dus in de sterren geschreven dat ze samen een nieuw muzikaal project zouden aangaan.

Al snel vonden ze hun eigen muziekstijl. Ze begonnen met het schrijven van melodieuze popsongs waarin ze de nadruk legden op harmonieuze samenzang. De daaropvolgende 14 jaar speelden ze onder de naam THE REMEDY en maakten ze drie full albums in eigen beheer. Met THE REMEDY bouwde het duo een indrukwekkend palmares op. Ze speelden onder andere op Pulptuur, Kas Attenhoven, Frappantpop, Caféest, Music Live en Cultuurmarkt Antwerpen. Voorts deden ze
ervaring op in jeugdhuizen, culturele centra en zelfs op cruiseschepen.
Nu zijn Anne en Steven klaar voor de volgende stap in hun muzikale carrière. Met een nieuw geluid en een nieuwe naam - MY DEER – zijn ze klaar om Vlaanderen te veroveren. Drie jaar lang werkten ze aan hun debuutalbum ECHOES. ECHOES is een plaat geworden met 14 nummers en met uiteenlopende stijlen. Ze werkten samen met heel wat getalenteerde gastmuzikanten. De nummers variëren van hitgevoelige pop/rock songs, over romantische ballads, tot indie/folk met hier en daar zelfs een vleugje country.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker