Webinar Babymassage
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
DINSDAG
1
DECEMBER

Dinsdag 1 december 2020

Van 13u00 tot 14u00

Webinar Babymassage

thuis

8000 Brugge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema?s komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via  www.cm.be/agenda  . #samenenvoorelkaar

Babymassage (vanaf 6 weken tot 6 maanden) 

Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een drukke baby te kalmeren. 

Babymassage is eenvoudig aan te leren. Je hebt weinig extra materiaal of speciale kennis nodig om je baby te masseren en leert het snel aan.

Met wat tips kan je zelf aan de slag. Neem deel en ervaar hoe je op een speelse en creatieve manier je baby kan verwennen. 

Onder begeleiding van een deskundige
Inenting: Heeft jouw baby de dag van de babymassage of de dag voor  de babymassage een inenting gekregen. Dan raden wij een deelname af.
I.s.m Wiegwijs.

www.wiegwijs.be
Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink en meer info. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker