vintage keramiekbeurs
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 12 oktober 2019 (om 10u00)

Zondag 13 oktober 2019 (van 0u00 tot 17u00)

/

vintage keramiekbeurs

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De Corridor organiseert i.s.m. Vintagemeubelen.be op 12 en 13 oktober een vintage keramiekbeurs. Verschillende standhouders zullen een verscheidenheid aan keramiek aanbieden.


Een groot deel van het aanbod zal bestaan uit zogenaamde Fat Lava-keramiek. Fat Lava is de naam van vazen uit aardewerk die in de jaren 60 en 70 in toenmalig West-Duitsland zijn gemaakt. En dan gaat het met name om vazen met een glazuur dat eruit ziet als lava. Van subtiele putjes tot echte kraters: allerlei varianten zijn mogelijk. Dat onregelmatige oppervlak is de laatste laag glazuur die is aangebracht, bovenop een of meerdere andere glazuren in vaak typische-jaren-zeventig-kleuren als oranje, bruin en rood. Sommige mensen vinden ze spuuglelijk, maar vandaag vinden ze hun weg terug naar vele moderne interieurs.


Daarnaast zullen ook unieke ontwerpen van het bekende Boch-keramiek en andere exclusieve merken aangeboden worden door verzamelaars.

Met deze beurs tracht De Corridor een extra markt toe te voegen aan de andere vaste organisaties zoals een plantenruilbeurs in het voorjaar, een 2de hands boekenmarkt in november en een ambachtelijke kerstmarkt in december. Naast de regelmatige culturele activiteiten is dit een moment van gezellig samenzijn. Een mooie opkomst en huiselijke locatie zorgt voor een aangename sfeer waar je altijd wel iemand kan ontmoeten om bij te praten bij een tas koffie, een kommetje soep of enkele kleine gerechten.

De beurs is op beide dagen toegankelijk van 10 tot 17u. De toegangsprijs is gratis.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker