Soul of a Man | Live Recording @ ROOM13
Muziek > Concerten
ZATERDAG
15
MEI

Zaterdag 15 mei 2021

Van 20u00 tot 22u00

Soul of a Man | Live Recording @ ROOM13

Makelaarsstraat 13

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De multi-instrumentalist Nils De Caster van de The Broken Circle Bluegrassband brengt eigenzinnige interpretaties van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de country, blues en folkwereld en sluit af met eigen klassieke composities van Citron Bleu. Als u eens wil weten hoe het voelt om op de schoot van een artiest te zitten, dan is dit concert de ideale gelegenheid. Wie Nils De Caster al heeft zien en horen optreden, weet dat hij het publiek royaal meeneemt in zijn muzikale wereld. Meestal is hij op de tournee met zijn soulmates en familie: Roland Van Campenhout, Bruno Deneckere, Lieven Tavernier, Perry Rose & The Rielemans Family. In deze voorstelling wordt hij bijgestaan door pianist Yves Meersschaert en zangeres Sara De Smedt en verrassende videoprojecties.
Yves Meersschaert werkte samen met Lieven Tavernier, Warre Borgmans, Herman Brusselmans, BJ Scott, Derek, Garland Jeffreys, Bruno Deneckere, Mich Walschaerts, Klaas Delrue, Neeka, Wim De Wulf... Hij is daarnaast de muzikale leider van de Propere Fanfare en componist / dirigent van Room13 Orchestra.

Sara De Smedt speelde als actrice mee in producties van de KVS en Theater Antigone. Ze componeerde de muziek voor Mary's Bleeding Heart en was jarenlang één van de zangeressen van The Triplettes. De laatste jaren speelde ze in Peter Pan, The Never Ending Story, een arenaspektakel dat op wereldtournee ging. Haar stem laat niemand onberoerd.
Met:
Pol Depoorter, Gitaar
Mario Vermandel, Bas
François Taillefer, Percussie

Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, Culturele Activiteitenpremie

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker