JEUGDVELDRIT INITIATIE RAVESTEIN PARKCROSS BOORTMEERBEEK
Sport > Atletiek
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 13 november 2019 (van 13u45 tot 16u00)

/

JEUGDVELDRIT INITIATIE RAVESTEIN PARKCROSS BOORTMEERBEEK

Ravesteinstraat 50

3191 Hever (Boortmeerbeek)

GRATIS

Onze vereniging, KWC De Verenigde Sportvrienden vzw uit Boortmeerbeek, zet zich al decennia lang in ter promotie van de wielersport in de gemeente Boortmeerbeek.Een (ex-)vedette uit het veldrit milieu is aangesproken om een initiatie les te geven.

Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in de voetsporen van een veldrijder te treden.
Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag!

Onze vereniging, KWC De Verenigde Sportvrienden vzw uit Boortmeerbeek, zet zich al decennia lang in ter promotie van de wielersport in de gemeente Boortmeerbeek.

In het weekend van 16 en 17 november 2019 zal Boortmeerbeek opnieuw gastheer zijn voor de modderduivels van de wielersport.

Onze organisatie betreft veldritten voor de categorieën B , C ,D, miniemen, aspiranten en gentlemens. Kortom alle categorieën krijgen startgelegenheid te BOORTMEERBEEK.

De Ravestein Parkcross wordt stilaan in een begrip in het veldritwereldje.

De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. KWC DE VERENIGDE SPORTVRIENDEN en de sportdienst van de gemeente Boortmeerbeek geven graag een duwtje in de rug.

Daarom is er dit jaar voor het eerst een jeugdveldritinitiatie voor kinderen van zes tot twaalf jaar oud. Onder begeleiding van een aantal grote namen uit de veldritwereld kunnen ze in een ongedwongen sfeer enkele ingekorte rondjes over ons parcours rijden.

Matthieu Van Der Poel , Wout Van Aert, Toon Aerts, Laurens Sweeck? Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij het jeugdproject van KWC DE VERENIGDE SPORTVRIENDEN worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van oud veldriticonen kunnen jonge fans proeven van het uitdagende cyclocross parcours in Boortmeerbeek.

Dus wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op woensdag 13 november 2019.

Afspraak om 13u 45 op ons veldrittterrein gelegen in het Ravesteinpark (Oud Rusthuis), Ravesteinstraat 50 te Hever. Daar word je opgewacht door enkele medewerkers. De initiatie zelf start om 14u en eindigt rond 16u.

Ieder kind, ook van buiten de regio Boortmeerbeek, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!
Veel crossgenot en tot woensdag 13 november 2019!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker