Vlaanderen Feest! 2021 - Camping Blijpoel
Evenementen > Circussen & Kermissen
ZONDAG
11
JULI

Zondag 11 juli 2021

Van 14u00 tot 20u00

Vlaanderen Feest! 2021 - Camping Blijpoel

Blijpoel 1

9840 Zevergem (De Pinte)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zondag 11 juli organiseert de Cultuurraad van De Pinte in samenwerking met de Cultuurdienst vanaf 14u terug het aloude concept van Camping Blijpoel met een gezellige zomerbar ter hoogte van het speelpleintje aan de Blijpoel in Zevergem.

Inschrijven is noodzakelijk via de cultuurdienst!

Van 14u tot 17u kan u (een samenwerking met vzw [email protected]) een wandeling maken aan de Blijpoel en lokale kunstenaars aan het werk zien terwijl ze hun kunsten op papier of doek zetten.

Om 15u start een mini-petanquetornooi (een samenwerking met Petanqueclub De Zonnebloem). U kan gratis deelnemen kan per groep van drie personen mits inschrijving via [email protected] De winnende groep wacht een mooie prijs!

Voor de allerkleinsten (3-6 jaar) is er om 14u30 en om 15u40 een voorstelling van Bobooti in de luistertent. Ine Keppens en Kobe de Wouw brengen een muzikaal zomerverhaal vol humor en interactief speelplezier en voeren ons mee in een wereld waar dieren praten en mensen hen verstaan.

We sluiten het feest van de Vlaamse Gemeenschap af met een muzikaal optreden van ‘A Murder In Mississippi’. Deze 6-koppige band uit Gent brengt vanaf 18u live rootsmuziek, een mengeling van americana, country, folk, blues en zelfs Irish traditionals.

Lokale horeca zorgt voor een natje en een droogje.

Kortom: enkel blije gezichten op Camping Blijpoel!

Zondagnamiddag 11 juli – vanaf 14u – Blijpoel Zevergem

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker