TRY-OUT: VOOR DENDONCKER THUIS - Jens Dendoncker
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
12
MAART

Vrijdag 12 maart 2021

Van 20u15 tot 22u00

TRY-OUT: VOOR DENDONCKER THUIS - Jens Dendoncker

Stationsstraat 29

9140 Temse

€12

Basistarief: 12,00 €

Jens Dendoncker heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Na het winnen van Humo's Comedy Cup trok hij de theaters in met zijn stand-up debuut Bang van Dendoncker, die hij meer dan 150 keer speelde in uitverkochte zalen overal in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen blikte hij drie seizoenen in van het met een Emmy Award bekroonde format Hoe Zal Ik Het Zeggen? en was hij een graag geziene gast in tal van andere programma's. Nu staat hij terug op de planken met zijn nieuwe show, Voor Dendoncker Thuis.
Jens speelt graag op veilig. Hij houdt niet van verrassingen, bestelt op restaurant altijd hetzelfde gerecht (met dubbele portie frietjes) en onbekende nummers laat hij steevast overgaan op voicemail. Maar hij heeft er genoeg van! Hij wil af van het juk der routine want gewoontedieren zijn nooit de helden van eender welk straf verhaal.
Zouden we Roodkapje nog kennen als ze had beslist om niet naar grootmoeder toe te gaan omdat ze bang was in het grote donkere bos? Wat als Indiana Jones niet op zoek was geweest naar de verloren ark omdat het dinsdag was en hij dan van half tien tot half elf naar de yoga moest? En was Alice in Wonderland geen belachelijk dun boekje gebleven als ons Alice had besloten om dat dikke konijn niet te volgen in zijn hol?
Waag voor één keer samen met Jens de sprong in het onbekende! Volg die malle dikkerd in zijn hol! Voor het donker ben je thuis, dat is beloofd…
Al zou het pas de dag nadien kunnen zijn.

€ 12 - € 11 (+65j) - € 10 (abo) - € 8 (-26j)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker