Stefaan Degand & Elien Hanselaer 'Ashes to ashes' - NIEUWE DATUM
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
DONDERDAG
21
OKTOBER

Donderdag 21 oktober 2021

Van 20u15 tot 21u45

Stefaan Degand & Elien Hanselaer

Dekenstraat 40

3550 Heusden-Zolder

€18

Basistarief: 18,00 €; Voorverkoop: 15,00 €; Vriendenprijs: 12,00 €

Twee personages, Rebecca en Devlin. Ze confronteren elkaar in een kamer met schemerige verlichting, ergens desolaat in het midden van een stad. De wereld buiten is in beweging maar zij hebben enkel elkaar. Hij, gekromd onder de verveling van het ‘niets’, vraagt haar meedogenloos uit over een minnaar uit haar verleden. Zij, naadloos overgaand van waarheid naar fantasie, wil het vooral hebben over geweld in de wereld. Losgerukt uit alle context, zijn Rebecca en Devlin gedoemd tot hun eigen universum. Ze kunnen niet praten met de buitenwereld. Ze praten met elkaar. Alleen met elkaar.

Ashes to Ashes is een triomf van macht en beknoptheid. Een rijk verontrustend stuk, doorspekt met seksueel magnetisme en verschrikkelijke wreedheden. Een groots miniatuur waarin de meest sensuele momenten suggestief tot stand komen. Het is een kroniek van een zeer ondoorzichtig en verontrustend karakter die de lockdownervaring voelbaar maakt en de mens toont in zijn naakte waarheid.

Door de verstrengde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan op donderdag 3 december 2020. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe speeldatum.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker