Anke Van Meer - Mono No Aware
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
31
OKTOBER

Zaterdag 31 oktober 2020

Zaterdag 31 oktober 2020 (van 10u00 tot 18u00)

Zondag 1 november 2020 (van 10u00 tot 18u00)

Van 10u00 tot 18u00

Anke Van Meer - Mono No Aware

C-mine 10

3600 Genk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Toen ik besefte dat je écht weg was, was mijn eerste reactie het aftasten van mijn lichaam. Zoals je dat doet als je beseft dat je je sleutels kwijt bent.Heb je er ooit aan gedacht om te verdwijnen? Je koffers te pakken en te vertrekken?
Mono No Aware (物の哀れ) vertelt het verhaal van iemand die dat doet. Iemand die in de leegte die overblijft op zoek gaat naar het antwoord op de vraag waarom mensen achterlaten.
In deze audio-voorstelling over vermissen, stilstaan en verdergaan, beleef je met een hoofdtelefoon op de zoektocht vanop de eerste rij; een tocht tussen (bijna) waargebeurde verhalen.Mono No Aware (物の哀れ) is een voorstelling voor iedereen die de dingen liever houdt zoals ze zijn. Voor iedereen die geen spullen, plaatsen, herinneringen en mensen wil vergeten. Een verhaal voor iedereen met verzamelwoede. En voor iedereen die om die reden het nummer ‘Let it Go’ van Frozen uit volle borst meezingt.Anke Van Meer is radio- podcast- en theatermaakster. Ze behaalde in 2018 haar master Woordkunst met het audioverhaal Mono No Aware (物の哀れ). Samen met Lynn Elshof herwerkt ze haar masterproef tot een audio-voorstelling met installatie.InfoGratis toegang
Doorlopend van 10 tot 18u

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker