Ontdek evenementen in een ogenblik
zoeken
Wat is Triffer?


Triffer is een evenementen platform, waar u snel en eenvoudig evenementen kunt zoeken of organiseren. Triffer staat voor:


-

Een evenementenplatform voor België en Nederland

-

Op eender welk moment iets beleven

-

Snel & eenvoudig evenementen zoeken of organiseren

-

Weergave op kaart & gebruiksvriendelijke filters

-

Makkelijk nieuwe evenementen ontdekken

-

Altijd weten wat te doen

-

Triffer is (en blijft) gratis

-

Evenementen zoeken

Triffer heeft een unieke zoektechniek ontwikkeld, waarbij eenvoudige filters gecombineerd worden met het weergeven van evenementen op kaart. Dit zorgt niet alleen voor een duidelijke overzicht, maar zo ontdekt u ook evenementen waarvan u anders het bestaan niet had gekend. Het doel van Triffer is om op eender welk moment de gebruiker de mogelijkheid te bieden om iets te beleven. Niet meer weten wat te doen bestaat dankzij Triffer niet meer!

-

Evenementen organiseren

Een evenement organiseren was nog nooit zo eenvoudig! U kan niet alleen uw evenement makkelijk toevoegen, Triffer helpt u ook met de organisatie. Dit doen we hoofdzakelijk door suggesties te geven voor allerhande zaken. Ook kunt u onmiddellijk mensen uitnodigen voor uw evenement. Bij het aanmaken ontvangt u een QR code zodat uw evenement-pagina snel en eenvoudig gevonden kan worden.

Waarom registeren?

Registeren heeft tal van voordelen. Zo krijgt u hoofdzakelijk evenementen die binnen uw interesses liggen, maar kunt u ook al onze interactieve mogelijkheden gebruiken.


-

Ontvang evenement-informatie op maat (naar uw persoonlijke interesses)

-

Nodig vrienden uit voor een evenement of ga in op een uitnodiging

-

Daag iemand uit voor een evenement

-
Een eigen profielpagina met tal van mogelijkheden
Een zot idee? Doe er iets mee!

Triffer is meer dan een gewoon evenementenplatform. Triffer wil alle types van evenementen een kans geven en het de organisator zo makkelijk mogelijk maken. Dankzij Triffer is het ook mogelijk om uw zotte ideeën tot realiteit te brengen. In enkele stappen organiseert u een evenement en bereikt u meteen het juist doelpubliek.

Ook wil Triffer u bestaande evenementen op een unieke manier laten beleven. Zo hebben we onder andere de uitdagen-knop ontwikkeld. Bedenk een opdracht voor een evenement en klik op "uitdagen". Zo kan u 1 of meedere personen uitdagen voor deze opdracht en een evenement op een originele manier beleven.


In de kijker